Handlekurv

 x 

Cart empty

Closeup

Bli med på vår årlige fotokonkurranse, hvor vi kårer en premie for beste bilde på fangst tatt med ett produkt kjøpt i vår nettbutikk. 


Årlig kjører vi med en liten fotokonkurranse. Her gjelder det å ta bilder av fangst sammen med redskapen den ble tatt på. Fortell oss gjerne om turen. Redskapen som fangsten ble tatt på må være en av de produktene vi selger på hjemmesidene våre. 
Husk at det er kvaliteten på bildet som gjelder, ikkje størrelsen på fisken, men naturligvis vil store fisker kunne gi større sjans for å vinne. 

Ved slutten av året sender vi alle bildene til dommerne våre. Dette er folk som vi kjenner, men som verken kjenner hverandre, eller de som har tatt bildene. Dommerne kommer fra hele verden. De får en skala som de skal bruke til å gi bildene poeng. Resultatet sendes tilbake til oss og regnes sammen. Det bilde som får flest poeng totalt, vinner. Vinneren kontaktes direkte, og vinnerbildet blir naturligvis publisert på vår facebook side og våre hjemmesider. Vi annonserer ikkje navnet på vinneren offentlig med mindre vinneren selv vil dette. 

Vi skal ikke holde sjul på at bildene som kommer inn kan bli brukt i reklameøyemed for våre produkter. Fotografen velger selv om hans/hennes navn skal publiseres sammen med bilde, eller ikke. 

Premien(e) har variert mye fra år til år avhengig av hvor mange bilder vi har fått inn. Mange bilder = større premie. Så langt har premiene variert fra sett med håndlagede wobblere til Ekkolodd verd ett par tusen kroner. 

For å sende inn bilder til oss går du på vår Facebook side og sender en melding til oss.

Facebook siden vår finner du her: https://www.facebook.com/countryfisher/